TRANSPORT I KUFOMAVE | +41 176 231 47 69
Koleksion në mbarë Evropën

THIRRJE JO DETYRIMI 24/7

Ne i shoqërojmë vëllezërit dhe motrat tona në udhëtimin e tyre të fundit. Këtu mund t'i besoni përvojës sonë shumëvjeçare.

- Avni ELEZI

Shërbimet tona

Humbja e jetës së një personi të dashur është një përvojë tronditëse! Ne punojmë në të gjithë Evropën dhe transportojmë të ndjerin tonë në vendin tuaj.

Transporti

Shërbimi ynë do t’ju ndihmojë të sqaroni të gjitha pyetjet e hapura dhe më pas të kujdeseni për transportin. Kjo mund të bëhet në tokë, por edhe me avion.

Burokracia

Falë përvojës sonë, ne e dimë se çfarë është e rëndësishme kur bëhet fjalë për transportin. Ne ndihmojmë me të gjitha pikat. Qofshin dokumentet për transferimin apo vetë varrimin.

Abdesi fetar

Sigurisht që ne i ndihmojmë vëllezërit dhe motrat tona me pastrimin tuaj të fundit. Kjo bëhet në përputhje me të gjitha rregullat fetare.

E DISPONUESHME 24/7!

TI NUK JE VETËM!

E dimë që nuk ka vetëm ditë të bukura. Ne ndajmë trishtimin tuaj dhe e dimë se si është të jesh plotësisht në errësirë ​​se si të vazhdosh! Le t’ju ndihmojmë! Mund të na kontaktoni rreth orës

transporti i kufomës në

01

SHQIPËRIA

02

KOSOVË

03

MAQEDONI

Në udhëtimin e fundit ne kemi nevojë për dashurinë e të vdekurve tanë.

Vendndodhjet

Rasti juaj do të trajtohet shpejt këtu.

71642 Ludwigsburg

96247 Michelau

8970 Schladming

40213 Düsseldorf

EKSPERIENCA

Nga fillimi deri në fund, ne qëndrojmë pranë jush në momentet më të trishta. Ju mund të mbështeteni në përvojën tonë shumëvjeçare çdo ditë. Përpikëria, respekti dhe transparenca janë pjesë e profesionit tonë për më shumë se një dekadë!

Kontaktoni

Bottwartalstraße 74
71642 Luswigsburg